DanceNow tuo tanssin iloa lapsille, aikuisille ja erityisryhmille

DanceNow on Kauniaisissa toimiva pieni ja innostava tanssikoulu, jonka opetuksen pääpaino on ihmisläheisessä toiminnassa. Meillä jokainen oppilas on yksilö eikä vaan osa isoa ryhmää ja tavoitteenamme on, että jokainen voi harrastaa tanssia päämäärästään riippumatta. Ryhmäkoot pyritään pitämään pieninä, jotta jokainen voi rauhassa oppia uusia asioita katoamatta massaan. Tuntivalikoimassamme on Show & Latin tunteja, show-tanssia ja baletin alkeistunteja niin pienille lapsille kuin aikuisillekin sekä perhetanssia 1-3v lapsille. Meillä on myös omat ryhmät kehitysvammaisille lapsille ja nuorille. Käynnissä on toinen toimintavuotemme ja jo nyt DanceNow:n lahjakas kilparyhmä on menestynyt niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa.

DanceNow:n kehitysvammaisten ryhmät ovat olleet tuntivalikoimassa heti alusta pitäen. Pidämme tärkeänä että myös kehitysvammaiset nuoret voivat harrastaa tanssia sillä se on erittäin hyvää liikuntaa joka kehittää mm. kehonhallintaa ja vuorovaikutusta toisten kanssa. Työ erityisryhmien kanssa on antoisaa ja palkitsevaa. Erityisryhmien kanssa harjoitellaan pitkäjänteisesti ja rauhallisesti ja myös erityisryhmät osallistuvat aina pikkujouluesityksiin ja oppilaiden kevätnäytöksiin.

DanceNow:n innostuneista 10-17v-ikäisistä tanssijoista on koottu myös Latinoshow tanssin kilparyhmiä joka harjoittelee kahdesta viiteen päivänä viikossa. Harjoitusmäärästä riippumatta olemme onnistuneet menestymään kilpatasolla. Osallistuimme syksyllä 2013 Italian Torinossa järjestettyihin MM-kilpailuihin sijoittuen 16 .Huhtikuussa 2014 osallistuimme nuorille tanssijoille tarkoitettuun Loisto festivaalin katselmukseen, jonka menestyksen ansiosta pääsimme esiintymään Loisrefestvaalin Gaala iltaan ja vielä valtakunnalliseen SottiisiMoves tanssitapahtumaan sekä Loistefestareille 2017, mikä niinikään poiki jatkopaikan valtakunnallisessa ArtMoves tapahtumassa. Osallistuimme myös Latinoshown SM-kisoihin Hämeenlinnassa 13.4.2014 missä lahjakas juniorijoukkueemme sai pronssi-mitalin. Pronssi-mitali uusittiin 2015 ja 2016. Latino junioriryhmä sijoittui myös Latino show cupissa 2015-2016 jaetulle 1. sijalle sekä hopealle 2016-2017. Samalla kaudella Aikuisten Duomme Duo Belleza voitti koko LAtinoCupin. Vuonna 2016 juniorimme sijoittuivat suuressa The Show of the year-kilpailussa kolmanneksi sarjassa Latin show of the year ja vuonna 2017 tuli kirkastettu mitali eli hopea. Sarjassa oli mukana myös nimekkäitä aikuisjoukkueita. Joukkueita oli kaikkiaan 26 kp vuonna 2016 ja 2017 21 kpll. DanceNowssa on myös lasten kilpaileva tanssiryhmä joka sai hopeaa vuoden 2017 SM-kisoissa.

DanceNowssa järjestetään aina kesäkuun alussa kaksi vauhdikasta tanssi- ja liikuntaleiriä. Leirit on suunnattu 7 – 12v lapsille ja nuorille sekä erityisryhmille eli kehitysvammaisille yli 10v lapsille ja nuorille. Leirit ovat päiväleirejä ja niihin kuuluu aina ruokailut ja paljon riemukasta liikkumista.

DanceNow toimii Kauniaisten uimahallilla Liikuntastudio Hyväolon tiloissa ja Olarissa Komeetankati1 sijaitsevassa salissa. Tervetuloa tutustumaan koulumme toimintaan!

muokattu 2.2.2016, 9.1.2017, 31.5.2017

DanceNow! pidättää kaikki oikeudet hinta - ja aikataulu muutoksiin.